15.5.2022. 8:20
Kontrakta nakon osvojenog 5. mjesta: Mislim da smo odlično prošli
Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu Ana Đurić Konstrakta osvojila je visoku petu poziciju.

Neposredno nakon takmičenja rekla je da je zadovoljna ostvarenim rezultatom. Kazala je kako je pjesma "In Corpore Sano" bila eksperiment i malo rizična za Eurosong.

- Pa s obzirom na to da je pjesma eksperiment i malo rizična za Eurosong, mislim da smo odlično prošli. Vrlo pristojno mjesto za Srbiju - rekla je Konstrakta u uključenju za RTS. 
Na pitanje šta će sad, rekla je da ne zna, da sada želi malo da se veseli.

- Dolje je bila super atmosfera, dobili smo protom i nagradu za umjetnički nastup, i to zvaničnu Eurosonga, tako da mislim da smo uradili dobar posao ovdje - dodala je.

Poslije glasova žirija i publike Srbija i Konstrakta su imale 312 poena.

Inače, pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu odnijela je Ukrajina, navodi Avaz. 



(Aldina R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana