20.4.2024. 20:29
Zetra večeras puna: Karte za koncert Lepe Brene u rekordnom roku su rasprodane
Iako je preko društvenih mreža bio bojkot, Lepa Brena večeras, održava koncert u sarajevskoj Zetri u okviru bh. turneje “Imam pesmu da vam pevam”.

Koncert koji je započeo u 20 sati, a veliki broj ljudi stigao je u Zetru kako bi uživao u večerašnjem nastupu, koji je propraćen specijalnim efektima na posebno pripremljenoj sceni.

Ovo je prvi od dva koncerta koje će Lepa Brena održati u Zetri.

Prva Zetra je u rekordnom roku rasprodana, a gužve na ulazima su ogromne. Najavljena je luda noć u Zetri, a publika s nestrpljenjem očekuje početak koncerta i svjetski spektakl, kako je sama Brena najavila.

Lepa Brena kako je ranije otkrila, imala je želju da nastupi u Sarajevu u godini kada se obilježava 40 godina od Zimskih olimpijskih igara, kada je nastupala sa Đorđem Balaševićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana