15.4.2022. 9:59
Ilda Šaulić napadnuta na nastupu: Muž joj unajmio obezbjeđenje
Pjevačica Ilda Šaulić doživjela je veliku neprijatnost na svom nastupu. Pjevala je u jednoj beogradskoj kafani, ali ponašanje jednog navalentnog gosta pokvarilo joj je veče.

Ilda je gospođa, ona sebi nikada ne bi dozvolila da pređe granicu sa publikom. Ona ima interakciju sa publikom, ali postoji granica, a gosti ne mogu da se ponašaju kako oni žele samo zato što daju novac. Ilda nije iz te priče, pjeva zato što voli, a ne da bi od tog novca preživjela - izjavio je izvor blizak pjevačici za srbijanske medije.

On je dodao da je situacija bila vrlo neprijatna, obezbjeđenje je na kraju čovjeka koji je uznemiravao cijelo veče izbacilo iz restorana.

- Šaban nije bio oduševljen kada je Ilda odlučila da krene njegovim stopama, jer je znao da biti pjevačica nije lako i da ženi poput nje nije mjesto u kafani. Stalno je strahovao šta će joj se desiti - kaže izvor i dodaje da je najburnije odreagovao Ildin muž Bojan.

- Veoma se potresao. Inače je nikad ne pušta samu, ali je to veče čuvao kćerku Emu. Odlučio je da joj nakon ovog incidenta angažuje obezbjeđenje - otkriva izvor.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana