8.8.2022. 15:00
Nakon što se u tajnosti borila s bolešću, Camila Coelho otkrila da je rodila sina
Nešto više od godinu dana nakon što je otkrila da boluje od epilepsije, Camila Coelho postala je prvi put majka. Ona i suprug Ícaro Coelho dobili su sinčića kojem su dali ime Kai.


“Kai Coelho – rođen 5.8.2022. u 20:52. Tako smo zahvalni što je zdrav i ovdje s nama", napisala je Camila na Instagramu, nazvavši svog sina njihovim anđelom, piše Gloria.hr. 

Među snimkama koje je objavila je fotografija mališanove ruke koja drži tatinu ruku, ali i video na kojem Camila plače od sreće jer je nakon 24 sata trudova konačno čula prvi plač svog sina.

Kako je ranije otkrila, njen put do majčinstva bio je “osjetljivo putovanje”.

U martu je s pratiteljima podijelila da je trudna. Iako je sa svojim pratiteljima dijelila puno toga, Camila se s epilepsijom borila u tajnosti. Kako je kasnije otkrila, dijagnozu je saznala prije 20 godina, a prije začeća morala je potražiti pomoć kako bi izbjegla probleme sa zdravljem kod bebe.  



(A.R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana