6.5.2024. 11:59
Novi napad na Mahiru zbog kojeg je odmah reagovala: Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?
Nedavno je došlo do novog prozivanja Mahire Hajdarpišić putem Instagrama, gdje su je pratitelji pitali razna pitanja koja ih zanimaju. Pored brojnih pohvala upućenih Mahiri, postavljeno joj je i pitanje o njenom bivšem i sadašnjem suprugu.

Jedno od pitanja glasilo je: “Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”.

Na ovo pitanje Mahira je odgovorila uz fotografiju sa Saladinom: "Ovo nije istina. Nisam Saladina tada ni poznavala, a kamoli da se čujem! Čak nisam znala da postoji. Ja se nikad nisam dopisivala ni sa kim dok je moj Esed bio živ, da sam jedva bi dočekali mediji da objave. Sram bilo bilo koga ko može ovako pomisliti, a kamoli reći", jasno je istakla Mahira.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana