27.10.2020. 16:45
Habib se vratio u Dagestan i poručio: Šta sam još mogao da radim u UFC-u, da zaradim novi novac? Novac mogu da zarađujem bilo gdje drugo!
Habib Nurmagomedov je, kako znate, završio svoju UFC karijeru nakon pobjede protiv Justina Gaethjea.

Piše: Haris Ahbabović

Dagestanski MMA borca karijeru je okončao bez ijednog poraza, sa čak 29 pobjeda.

Nakon povratka u Dagestan, obratio se tamošnjim medijima sa riječima:

"Napravio sam mnogo toga u ovom sportu i nemam više šta da dokazujem. Šta sam još mogao da radim u UFC-u, da zaradim novi novac? Novac mogu da zarađujem bilo gdje drugo. Šta dalje? Sada mi treba odmor, da malo razmislim, a onda naš klub ide dalje. Islam Makhachev ima borbu 14. novembra", rekao je Habib po povratku u rodni Dagestan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana