22.11.2020. 14:07
Habib Nurmagomedo: Uvijek će me proganjati
Habib Nurmagomedov za "RT Sport" još jednom je negirao da će se vratiti u oktagon, ali je naglasio da je svjestan oko čega se sve vrti i da će stalno biti poziva za borbe.

- Uvijek će biti glasina o mom povratku, jer promotori koji bi ga mogli zamijeniti u budućnosti uvijek će htjeti da se borim. Sve je u vezi s velikim novcem, praćenosti i medijskim izvještavanjem, tako da sam siguran da će me i dalje proganjati, rekao je Habib.

Kako kaže, sve je to beskrajna priča.

- Pa šta ako bih se borio još jednom? Za mene će pronaći još jednog kandidata koji je u nizu od sedam ili osam pobjeda... Meni je bio cilj doći do vrha, uspio sam i ne vidim kako bih mogao i zašto ostati opet u igri. Moja misija je ostvarena. Naravno, u najboljim sam godinama i još uvijek imam tone novca koje bih mogao zaraditi. Ali imao sam drugačiji cilj. A što se tiče novca, od sada ćemo ga zarađivati negdje drugo, naglasio je Dagestanac.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana