3.2.2021. 10:11
U toku upis novih članova u karate klub "Novi Grad"
Karate klub „Novi Grad“ Sarajevo djeluje od 1995. godine. U ovom periodu kroz klub je prošlo preko 2000 sportista-karatista uzrasta dječaka i djevojčica, te kadeta, juniora i seniora.
Članovi vježbaju tokom cijele godine, osim pauze od mjesec dana u ljetnom periodu. Trenutno u klubu vježba oko 70 članova svih uzrasta od kojih je 50 registrovanih takmičara. Klub je najuspješniji karate klub i jedan od uspješnijh sportskih klubova uopće, na području Općine Novi Grad Sarajevo, čije ime s ponosom nosi.

Do sada smo ostvarili veliki broj veoma zapaženih rezultata i osvojili veliki broj medalja na međunarodnim karate turnirima u BiH i inostranstvu, prvenstvima države, balkanskim i evropskim šampionatima.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana