9.2.2021. 16:22
Porodica i prijatelji se oprostili od Adele Merdžanić
Na sarajevskom Gradskom groblju Vlakovo danas je klanjana dženaza i obavljen ukop bivše rukometne reprezentativke BiH Adele Merdžanić, prenosi Avaz.

Cvijeće na Adelin mezar položila je i delegacija Rukometnog saveza BiH, u kojoj je bio i selektor muške reprezentacije Bilal Šuman.

Adela Merdžanić je, podsjetimo, preminula od posljedica karcinoma u 39. godini. Prije godinu i po Adeli je dijagnosticiran rak debelog crijeva s metastazom na jetri, a krajem prošle godine počela je liječenje u Njemačkoj.

Po povratku u Sarajevo s jedne od terapija, početkom januara, Adela je objavila i da je zaražena koronavirusom, što joj je dodatno zakomplikovalo zdravstveni bilten.

(Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana