13.2.2021. 21:45
Sloboda pobjedom nad Čelikom u 2. kolo Kupa BiH
Rukometaši Slobode večeras su u sportskoj dvorani Mejdan u okviru 1. kola Kupa BiH savladali ekipu Čelika rezultatom 36:28 ( 18:15) i tako izborili plasman u narednu rundu takmičenja.

Najefikasniji u redovima Slobode bili su Emir Suhonjić sa devet, Renato Čajić sa sedam te Adnan Tufekčić sa pet postignutih pogodaka.

Najviše pogodaka u ekipi Čelika postigli su Slaven Šijaković šest, Samir Korjenić pet, dok je Edin Gušić postigao četiri pogotka.

Narednog vikenda nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ekipa Slobode je trebala gostovati Borcu, ali susret je otkazan zbog obaveza Banjalučana u European Cup-u, saopćio je rukometni klub Sloboda.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana