6.5.2024. 9:48
Tomislav Spahović nakon pobjede: Ovo je moj početak
Sinoć je u Medulinu došlo do uzbuđujućeg nastavka “FNC-omanije” jer je najbolja MMA organizacija održala svoju 16. po redu priredbu.

Tomislav “The Beast” Spahović (8-7) pobijedio je Gradeckija (2-1) koji je pristupio borbi “short notice”. Istarski Medulin ugostio je sedam uzbudljivih borbi, a ovaj dvoboj se istaknuo kao botba večeri.

“Osjećao sam se fenomenalno. Prije svega, želio bih da pozdravim sve prisutne i zahvalim vam svima na podršci. Volim vas sve. Borba je po meni bila okej. Htio sam izvući tri runde, da radim tri runde i da dokažem da imam cardio. Iako je bilo prilika da završim ranije borbu, htio sam što više provesti minuta u kavezu jer mi treba što više borbe unutar kaveza i još par mečeva da mi se vrati moja rutina i osjećaj. Iz tog razloga sam išao do kraja. Večeras sam u borbu ušao sa 95 kg. Plan je da se borim do 94 kg. Ovo je moj početak”, rekao je Spahović.

(Ajdin B.)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana