11.7.2020. 16:00
Na protestima u Beogradu uhapšen državljanin BiH
Državljanin BiH jedan je od uhapšenih u protestima u Beogradu, saopćio je danas direktor policije Srbije Vladimir Rebić, prenosi ATV.

Rebić je naveo da među sinoć uhapšenima ima i državljana Crne Gore, Velike Britanije i Tunisa, te je prikazao snimke njihovih pasoša i ličnih isprava, među kojima i ličnu kartu državljanina BiH starog 38 godina, čije je ime zamagljeno.

- Ova umešanost stranog faktora će inicirati da policija sa službama bezbednosti Srbije danas u toku dana sagleda malo širu sliku i pokušamo da procenimo uticaj stranog elementa na radikalizaciju protesta, rekao je Rebić na konferenciji za novinare .

On je istakao da je jedan državljanin Crne Gore uhapšen sa šljemom na glavi.




(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana