13.7.2020. 21:21
Vučić poslao pismo Milu Đukanoviću
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću 13. jul - Dan državnosti Crne Gore, saopćeno je iz Predsedništva Crne Gore.

- Primite čestitke povodom Dana državnosti Crne Gore, kao i želje za napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana. 

Opredjeljen sam za stvaranje uvjeta za bolje međusobno razumjevanje Srbije i Crne Gore u korist dobrosusjedskih odnosa, kao i mira i stabilnosti u regionu, a čemu doprinosi i pomak naše dvije zeme na evropskom putu.

Očekujem zato da se posvetimo pitanjima od zajedničkog interesa i razvoju ekonomske i druge saradnje, kao i završetku infrastrukturnih projekata, koji bi tu saradnju podstakli - navodi se u čestitki predsjednika Vučića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana