28.2.2021. 19:06
Organizovao veliki "korona party" u Beogradu, a onda dobio tri mjeseca zatvora
Organizator partija na Starom sajmištu u Beogradu G.V. (41) danas je na saslušanju priznao krivicu za nepoštovanje epidemioloških mjera i zaključio sporazum sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, piše Blic.

Sporazumom mu je određena kazna od tri mjeseca zatvora, saopćilo je tužilaštvo.

G.V. (41) je u subotu uhapšen zbog sumnje da je organizirao "žurku" u adaptiranom magacinu na Starom sajmistu, na kojoj je bilo 120 gostiju.

Na teret mu se stavlja nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije. Komunalna policija je napisala kazne okupljenima zbog nepoštovanja epidemioloških mjera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana