12.8.2022. 20:30
Abazović: Napad na Cetinju tragedija kakvu Crna Gora ne pamti
Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je u petak da je napad na Cetinju, u kojem je ubijeno jedanaest ljudi, tragedija kakvu Crna Gora ne pamti.


"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz obitelji nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane prijestolnice Cetinja", naveo je Abazović na Telegramu.

Crnogorski mediji prenose da je tridesetčetverogodišnji V. B. s Cetinja usmrtio 11 osoba, a ranio šest, od kojih je jedan policajac, te da među ubijenima ima i djece.

Kako prenose podgorički mediji, radi se o obiteljskoj tragediji. Navodno je V. B., nakon što je pucao na članove svoje obitelji, izašao na ulicu i pucao u prolaznike, a zatim je i on ubijen u obračunu s policijom. 



(Fena / Aldina R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana