18.10.2017. 21:50
Kalifornija: Učiteljica spavala s učenikom (14). Otkriveni novi detalji iz njihove šokantne veze
Samanta Kiota (Samantha Ciotta) , učiteljica u srednjoj školi u Beaumontu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji uhapšena je još u septembru zbog spolnog odnosa s 14-godišnjim učenikom, a sada je otkriveno još šokantnih detalja njenog odnosa prema maloljetniku.

Udana majka dvoje djece uhapšena je nakon što je u javnost procurio video na kojem se 14-godišnjak nalazi samo u gaćicama i majici, a u pozadini je i njegova učiteljica. Na videu maloljetnik govori kako spava s njom (učiteljicom) mjesecima, ali i da su imali seks u troje, prenosi Avaz.

Nakon što je uhapšena, policija je pretražila i njen dom u kojem je pronašla poruku koju je 32-godišnjakinja napisala svome suprugu, a u kojoj mu objašnjava svoju vezu s maloljetnikom. 

Dječak s kojim je imala seksualne odnose nema roditelje, a živi s rođacima. Oni su policiji kazali kako je učiteljica dolazila u njihovu kuću i predstavljala se kao 14-godišnjakova odvjetnica te mu je kupovala skupocjenu odjeću i obuću. 

Nakon što se video dječaka i učiteljice počeo širiti među učenicima, jedan od njih prijavio je sve Službi za zaštitu djece. Sumnja se kako pohotnoj učiteljici ovo nije prva veza s učenikom te da ih je imala još u prošlosti, no to se treba dokazati na suđenju koje će se uskoro održati.


(Admir Oručević)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana