6.3.2021. 8:31
Na aerodromu u Frankfurtu uhapšen muškarac koji se sumnjiči za ratne zločine u Petrinji
Njemačka savezna policija u petak je izvijestila da je u frankfurtskoj zračnoj luci u četvrtak uhićen 65-godišnjak osumnjičen za ratni zločin počinjen devedesetih godina u Hrvatskoj.

Policija je priopćila da je 4. ožujka 2021. u jutarnjim satima, nakon dolaska iz Beograda uhićen 65-godišnji hrvatski državljanin osumnjičen za četverostruko ubojstvo tijekom rata u bivšoj Jugoslaviji.

Nadalje se spominje kako je 65-godišnjak uhićen na temelju uhidbenog naloga iz Hrvatske.

Dokumentacijski centar Veritas iz Beograda izvijestio je, a prenose mediji u Srbiji, da se radi o Savi Grnoviću kojega hrvatsko pravosuđe tereti da je kao pripadnik specijalne policije tzv. SAO Krajine u studenom 1991. u Petrinji usmrtio četveročlanu obitelj Kozbašić, prenosi Hina.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana