3.3.2020. 13:40
Pogrešne cipele:Oprah Winfrey pala na pozornici tokom govora o ravnoteži
Oprah Winfrey osvrnula se na svoj pad tokom turneje po Los Angelesu. Bivša voditeljica pala je tokom uvodne riječi, a ironično, tema je bila ravnoteža.

– Pogrešne cipele - našalila se Oprah nakon pada.

Winfrey je na društvenim mrežama podijelila i fotografiju na kojoj se vidi kako se odmara u kući s novinama i osmijehom na licu.

– Nedjeljno čitanje i hlađenje. Hvala svima na ljubaznim željama. Da, pala sam na pozornici. Ali toliko sam zahvalna što boli samo malo. Pretvaram dan u ono što Michelle Obama naziva #selfcareSunday”- napisala je Oprah ispod fotografije.
Potom su uslijedili brojni komentari podrške njenih pratilaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana