20.3.2022. 8:54
The Weeknd ostvario veliku želju iz djetinjstva
The Weeknd, jedan od najuspješnijih muzičara današnjice ostvario je svoju najveću želju, čime se pohvalio i svojim pratiocima na Twitteru.

The Weeknd, jedan od najuspješnijih muzičara današnjice, nema puno neostvarenih želja: dobitnik je tri Gremi nagrade, 19 Billboard nagrada, dva puta je njegov talenat prepoznao MTV, a prije šest godina je bio nominovan i za Oskara.

Ipak, sada je sa javnošću podijelio da mu je ostvarena želja koju je imao još kao dijete.

Popularni pjevač će, naime, biti dio najnovije epizode Simpsonovih, dugovječne američke animirane serije.

The Weeknd je putem Twittera objavio fotografiju na kojoj se vidi da će u seriji biti prikazan kao dijete.

Njegovi pratioci uveliko spekulišu kakvu ulogu će The Weeknd imati, a s obzirom na to da je istih godina kao Bart Simpson, pretpostavljaju da će upasti u neke nevolje sa njim.

(A. Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana