28.3.2022. 8:44
Skandal na bini: Will Smith udario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara, oglasila se policija
Nakon incidenta na ovogodišnjim Oskarima, kada je glumac Will Smith na bini udario Krisa Chrisa Rocka, policijska uprava Los Aneđelesa potvrdila je za svjetke medije da je Rok odbio podnijeti policijsku prijavu.

Istražni subjekti LAPD-ja svjesni su incidenta između dvije osobe tokom programa dodjele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je podnijeti policijsku prijavu. Ako uključena strana želi policijsko izvješće kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražno izvješće - stoji u saopćenju policije.

Naime, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli Oskara, Rock se našalio na račun Smithove supruge Jade Pinkett, koja boluje od alopecije.

Rock je, pozivajući se na obrijanu glavu Jade Pinkett, rekao kako "jedva čeka G.I. Jane 2". Smit je udario Rocka na sceni, a kada se vratio na svoje mjesto poručio mu je "Drži ime moje žene podalje od svojih usta". 

Kasnije se Smith izvinio zbog svog poteza.



(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana