28.4.2022. 22:13
Georgina se oglasila prvi put nakon porodične tragedije
Životna partnerica Kristijana Ronalda (Cristiano), Georgina Rodrigez (Rodriguez) prvi se put oglasila na društvenim mrežama otkako je njen sin preminuo tokom porođaja.

Na Instagramu je objavila fotografiju svog Ronalda, na kojoj je on podigao lijevu ruku prema nebu, simbolizirajući sina kojeg su izgubili, a uz fotografiju je stavila samo emotikon srca.

Podsjećanja radi, Ronaldo je ruku podigao nakon što je postigao gol Arsenalu u subotu. 

Inače, prije Georgine se oglasio Kristijano koji je objavio porodičnu fotografiju s novorođenom djevojčicom, dječakovom blizankom.

Na fotografiji koju je podijelio sa svojih 430 miliona pratioca Ronaldo drži dijete, dok ih okružuju Georgina i djeca.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana