22.5.2022. 14:00
Kćerka Hane i Graše nosiće ime koje je Danijela Martinović htjela dati svom djetetu
Petar Grašo i Hana Huljić će, kako hrvatski mediji objavljuju, svoju kćerku nazvati Alba. Grašina bivša partnerica Danijela Martinović 2014. godine rekla je da je ona svojoj kćeri htjela dati baš to ime.

Tada je za In Magazin Nove TV govorila da je pričala s Grašom o djeci kao i da su isplanirali imena.

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena - Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi"
, izjavila je tada Danijela Martinović, prenose Nezavisne. 

Ona je dodala da je Luce zato što joj je to "pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce".

"Ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lijepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", izjavila je tada Danijela Martinović, prenose Nezavisne. 


(Aldina R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana