26.6.2020. 12:02
Bivši vođa Torcide brani Novaka: Pacovi, vratite se u kanalizacije, nagledali smo se velikih Hrvata
Bivši vođa navijača Hajduka iz Splita Kristijan Petrić stao je u odbranu Novaka Đokovića.

Bivši vođa popularne "Torcide" osudio je sraman i morbidan grafit koji je juče osvanuo u Splitu, a u kojem se najboljem teniseru svijeta želi da "što prije umre od nje (korone)".

"Mi hrvatski vojnici i policajci nismo se borili za ove morbidne poruke napisane pod okriljem noći. Borili smo se za pravnu državu u kojoj je svako dobrodošao, ukoliko poštuje naše zakone i državu. Nagledali smo se i naslušali ‘velikih Hrvata’ za vreme i poslije rata. Pacovi, vratite se u kanalizacije", poručio je Kristijan Petrić, bivši predstavnik navijača Hajduka, a prenijeli su brojni hrvatski mediji.

Podsjetimo, grad Split je reagovao pošto je osvanuo sa morbidnim grafitom upućenim Novaku Đokoviću. Čelnici Splita su prebojili grafit u kome se poželjela smrt najboljem teniseru sveta. 


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana