26.6.2020. 13:33
Ivanišević pozitivan na koronavirus
Proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivaniševć, osvajač Wimbledona, potvrdio je u petak na svm Instargram profilu da je pozitivan na koronavirus.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih deset dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", napisao je 48-godišnji Ivanišević.

 Ivanišević je bio direktor zadarskog izdanja Adria Toura i dio je tima Novaka Đokovića koji je nakon turnira organiziranog u Zadru, utvrdio da je pozitivan na Covid-19, prenosi Hina.

 Bugarski teniser Grigor Dimitrov je prvi u nedjelju objavio da je pozitivan na koronavirus, a nakon toga turnir je prije samog finala prekinut i svi sudionici su povrgnuti testiranju te su poztivan rezultat dobili i najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.


(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana