1.8.2022. 12:46
Zenički stonoteniser Armin Aličić karijeru nastavalja u Njemačkoj
Zenički stonoteniser i bivši bh. reprezentativac Armin Aličić, koji je nastupao za skoro SVE najbolje bh. klubove, karijeru će nastaviti u njemačkom gradu Štutgartu.

- Radi se o ekipi koja se takmiči u 4. Bundesligi, koja ima cilj da se plasira u viši rang. Imaju ekipu i u 3. ligi, u koju planiraju ubaciti i mene. Ali, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati - kaže Alićić.

Prošlu je sezonu nastupao na Kanarskim ostrvima, a u bh. Premijer ligi najduže je, u dva navrata te ukupno sedam godina, nastupao za Vogošću. Karijeru je počeo u zeničkom klubu Željezara, nastavio u Mladosti iz Zenice te u sarajevskim klubovima Željezničar, Vogošća, Novi Grad te Mostaru. Aličića još samo četiri ispita dijele do diplome Fakulteta za sport u Sarajevu.


(FENA/  Amer M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana