28.7.2020. 15:26
Potvrdio razvod: Igor Kojić na društvenim mrežama označio dvije djevojke
Igor Kojić nakon pisanjamedija da se razvodi od Severine, prvi put se oglasio na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj pozira sa psićem Đurom, a snimke svog druženja s ljubimcem objavio je i na svom Instagram storyju.


Igor je na fotografiji sa psom označio dvije djevojke, Karlu i Aleksandru, ali nije poznato ko su mu one. Podsjetimo, mediji su se poslednjih dana raspisali o navodnom razvodu između Severine i Igora. Njih dvoje već duže vrijeme ne žive na istoj adresi, otkako je Severina u aprilu napustila Beograd i otišla za Zagreb. A posljednjih nedjelja Severina se odmara u rodnoj Dalmaciji s prijateljicama.





(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana