29.7.2020. 14:18
Aleksandra Prijović: Sramota me što nisam završila srednju školu
Pjevačica Aleksandra Prijović je postala poznata još dok se kao tinejdžerka takmičila u "Zvezdama Granda". Iako tada nije bila ni punoljetna, počela je da zarađuje dosta novca i sve je ulagala u karijeru. Prije dvije godine se udala za Filipa, najstarijeg sina Bobe Živojinovića. Iako mnogi smatraju da joj je život bio bajka, ona kaže da se zbog nekih stvari kaje, a najviše što zbog muzike nije uspjela da završi srednju školu, pišu mediji u Srbiji.

- Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu - kaže Aleksandra.


- Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu - rekla je Prijović.



(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana