3.2.2022. 8:21
Karijeru obilježio događaj kada je prebila muškarca na parkingu: Aleksandra Tadić Cipka zaljubljena u Harisa Berkovića?!
Aleksandra Tadić Cipka bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” poznata je po skandalima koji su joj se dogodili, ali koje je i same pravila.

Naime ona je pretukla muškarca na parkingu, to je bio početak koji je njoj obilježio karijeru.

U jednom trenutku bila je priča da je napustila “Zvezde Granda” zbog Rade Manojlović, jer se šuškalo da je bila zaljubljena u Harisa Berkovića, ali ona tvrdi da takvi naslovi nisu tačni, prenosi avaz.

U jednom trenutku bila je priča da je napustila “Zvezde Granda” zbog Rade Manojlović jer se šuškalo da je bila zaljubljena u Harisa Berkovića, ali ona tvrdi da takvi naslovi nisu tačni.

– Spajanja sa kolegama koja nisu istinita, ali ja to nisam nikad demantovala. Emrah Emšo, Haris Berković su neki od njih, nemam potrebu to da demantujem, jer nisam bila ni sa kim od kolega – rekla je Cipka.

Ona je takođe priznala da se više nikad ne bi pojavila u “Zvezdama Granda”

-Ja sam sve to užasno preživljavala i ne bih mogla ponovo da se vratim. Ja imam strašnu tremu, to je bolest, to više nije trema. Uzlupa ti se srce, ne možeš da se kontrolišeš. Dugo sam imala i pred kamerama, kada gostujem ljudi su govorili: ‘Daj, progovori! Kao da si mutava, ne možeš da sastaviš rečenicu’, a mene je ta trema baš dugo kočila – priznala je Cipka, prenosi avaz.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana