12.2.2022. 20:48
Benzemu i Riberyja poslala je na sud, Instagram joj puca od slika, a sada ima novu vruću zanimaciju
Karim Benzema i Franck Ribery pamtit će se kao velikani svjetskog nogometa. Jedan je s Realom osvojio sve što se osvojiti da, a pritom je jedan od najboljih strijelaca u povijesti kluba, dok je drugi s Bayernom također punio vitrine s peharima i godinama bio na glasu kao jedan od najboljih krilnih igrača na svijetu, prenosi Raport.ba.

Ipak, koliko god oni dobri bili, pamtit će se jedan skandal u kojem su sudjelovali. 2009. godine su bili u središtu događanja nakon što su s tada maloljetnom Zahiom Dehar završili u krevetu. Zahia se tada bavila prostitucijom, a francuski dvojac je koristio njezine ‘usluge’, od kojih je zaradila 2000 eura po noći.



Ona je nakon cijelog skandala rekla da su ju nogometaši poštovali prilikom druženja, a nakon nekoliko godina Francuzi su oslobođeni svih optužbi te nisu završili u zatvoru. Dvojac i dalje igra nogomet, dok se Zahia okrenula drugim poslovima. Otac je se odrekao kada je saznao čime se bavi, a Alžirka sada zarađuje kao model i glumica. Na Instagramu ju prati više od 250 hiljada ljudi koji mogu uživati u njenim provokativnim fotografijama.


(Kenan Bešlija) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana