21.3.2022. 11:33
Rasta uskoro slobodan čovjek, evo kada skida nanogicu
Reperu Stefanu Đuriću Rasti uskoro ističe kazna kućnog zatvora, on će, naime, 18. aprila biti slobodan čovjek, a na Instagramu je i sam najavio da će uskoro izaći iz kućnog zatvora.

Objavio fotografiju nanogice uz koju je napisao:

"Još malo manje od metar dana rođaci."

Podsjetimo, Rasta je osuđen na godinu kućnog zatvora zbog ilegalnog posjedovanja narkotika. Vrijeme u svom stanu reper je iskoristio da priprema novi album, ali i da pravi pjesme za druge izvođače.

Rasta je priznao da je narkotike koji su u oktobru 2020. godine pronađeni kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu kućnog zatvora

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu kućnog zatvora - objašnjavao je tada izvor za srbijanske medije.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana