2.4.2022. 13:35
Jovana Jeremić tvrdi: Jedan političar mi je poslao poruku: Dobra ti je ona haljina što si obukla u intervjuu, čini mi se da se lako skida
Glavna tema jutarnjeg programa kod Jovane Jeremić bila je elitna prostitucija i zloupotreba funkcija moćnika. Jovana Jeremić se tom prilikom dotakla ličnog i neprijatnog iskustva iz svoje karijere.

Sve što pričam, pričam na primjerima koje znam sto posto. Meni je od jednog političara stigla poruka na početku karijere, sjećam se toga kao da je jučer bilo. Ja nikad nisam rekla ko je, ali ću da kažem sad poruku. Mi smo radili intervju, to je najbjednija poruka. Poruka kaže: “Dobra ti je ona haljina što si obukla u intervjuu, čini mi se da se lako skida” i ja kažem: “Kako god da se skida, ti nikad nećeš otkriti šta je ispod nje”. I zatvorim konverzaciju – rekla je Jovana i dodala:

– Ti političari su navikli na to da, na primjer, ja poštujem svoje kolege, ali ima žena koje ne biraju sredstva kako će da uspiju u životu. Sve moje kolege znaju da sam ja ovdje došla na osnovu svojih rezultata. Da sam bilo šta uradila pogrešno, sigurno bih bila na naslovnoj strani iz razloga što sam vrlo tabloidna i vrlo kliktabilna i vrlo komercijalna javna ličnost. Mene su ovdje doveli moji rezultati i mogu slobodno javno da kažem da postoje žene koje ne fascinira to što imaju funkciju pare i moć. A ja šutim već četiri godine, samo da znate – rekla je voditeljica.

Jovana je posije toga istakla da taj političar nije nastavio sa uznemiravanjem i da “ona nije iz te priče”.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana