2.4.2022. 15:33
Era Ojdanić: Briga me za unuka i prostituciju, kćerka hoće da mi se ubije
Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, pao je zbog prostitucije. Naime, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu jučer je odredilo zadržavanje Erinog unuka koji je inače fitnes trener, menadžera pjevačice Kaje Ostojić Dušana Banjca i još nekoliko ljudi zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije, piše Nova.rs.

Era Ojdanić je u razgovoru za Nova.rs otkrio kako se odigralo hapšenje i kakve veze njegov unuk ima s tim.

- Da mi je neko to rekao za mog Nikolu, nikad mu ne bih povjerovao. Prije bih rekao da će njegov rođeni brat Uroš tako da uradi jer je mangup. Ali Nikola... Dečko za primjer, sportista... Znate, siguran sam da ga je taj Kajin menadžer uvalio u probleme, jer moj unuk nije kriminalac, narkoman, loš momak. Šta više, radi kao fitnes trener. Nikola je bio vlaljda kod tog u stanu. Policija je ušla u stan, Nikolu ubacila u kola gdje je sjedio tri sada dok su oni pretresali prostorije. Uzeli su laptope i svašta nešto - kaže Era za Novu.rs.

Govori kako mu je Nikola prije mjesec dana ispričao da su Kaja i njen menadžer počeli da treniraju kod njega.

- Kaže: "Znaš Kaju, bila je s tobom u Velikom bratu. Super su ljudi, treniraju i uvijek me pozovu na piće poslije treninga. I njen menadžer mi je rekao da ti kažem da će ti završiti neku dobru tezgu ako zatreba". Rekoh mu: "Nikola moj, ne treba tvom dedi nikakva tezga. Pozdravi ga i reci da deda nikada nije imao menadžera, niti mu treba. Sam sam sebi sve, ali hvala". Tu se priča završava. Sa Nikolom se nisam čuo nekih 15 dana. Znam da je prije tri dana bio kod mene u selu i to je sve. Uroš je sa advokatom sada, čekamo šta će biti i čekamo pravu istinu - rekao je pjevač.

On ističe da se mnogo nasekirao zbog kćerke Milene, Nikoline majke, jer je nedavno operisana i teško je podnijela ovu informaciju.

- Milena je operisala žuč prije 20 dana, tri reza ima na stomaku. Eno je, plače, hoće da se ubije žena. Briga me sad za unuka, bitna mi je ona jer mi viče na telefon da hoće da se ubije. Ne mogu da je smirim - kazao je Ojdanić.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana