14.8.2022. 18:45
Rihanna u najbizarnijem izdanju do sada, pogledajte šta je obukla
Važi za ikonu stilu koja odlično zna da spoji nešto što ni u ludilu neko ne bi ni probao. Pomjerala je modne granice kada je bila u drugom stanju, ali je sada otišla u skroz drugu krajnost i uspjela da bizarnim stajlinog bude predmet svih stranih medija.

Vidno raspoloženije u odnosu na predhodnu noć, uslikana je zajedno sa dečkom reperom ASAP Rockyjem od kog se u posljednje vrijeme ne razdvaja.

Ipak, i ovog puta teško kome da njen autfit može izađe iz glave. Milijarderka je za izlazak obukla RZA široku majicu sa teksas minićem i prenaglašene čizme iznad koljena. 



Podsetimo, Riri i njen partner Asap Rocky u maju su postali roditelji, a svoju privatnost uspjeli su da sačuvaju od miliona fanova, prenosi B92. 




(Aldina R.)  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana