19.4.2024. 10:53
Ava Karabatić najavila da će se kandidovati za predsjedničke izbore
Hrvatska influenserica Ava Karabatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon poraza na nedavno održanim izborima u susjednoj Hrvatskoj.

"Šta je, tu je. Nisam postala saborska zastupnica, ali uskoro su predsjednički izbori. U budućnosti idem sama, smijurija je da se daje važnost tiktokerima", započela je.

Dodala je kako je sve bilo očekivano, ali da se ne predaje i ide u nove pobjede.

"Da, snimam za TikTok, ali to mi nije primarno zanimanje. Prije svega sam diplomirana profesorica italijanskog i latinskog jezika. Ovi klinci što ne znaju 'ž' o životu su došli nekom soliti pamet. To je zaista za sprdnju. Hvala svima na velikoj podršci, idemo jako. Ne odustajemo", navela je.

Inače, Ava Karabatić dobila je više glasova na izborima od ministrice kulture i medija Nine Obuljen Koržinek.

"Nek smo mi živi i zdravi", poručila je sinoć Ava za medije, a čini se da bi do sličnog zaključka mogla doći i ministrica Obuljen Koržinek.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana