11.12.2020. 19:52
Ljubavna drama u Srebreniku dobila zaokret: Otišla je sa novim ljubavnikom, više nikada neće vidjeti naše dijete
Domaća javnost već nekoliko dana prati ljubavnu dramu iz Srebrenika u kojoj su glavni akteri Aldin i Rumejsa Mrkonjić. Prvo je prijavljen nestanake Aldinove supruge Rumejse. Potom je potvrđeno da je samovoljno napustila kuću, supruga i dijete. Policijska potraga je prekinuta, ali Aldinova potraga za svojom suprugom nije.

Ljubomora prouzrokovala ljubavnu dramu u Srebreniku, muškarac prijavio nestanak žene: "Da mi je sa njim bilo ok, ne bih odlazila"

Nakon prijave policije, i 4 dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

Nakon toga je se odlučila oglasiti javno.

- Zdravo, ja sam Rumejsa Delić, žena koja nije nestala i moliću vas s poštovanjem da uklonite tu vijest ili ću sve prijaviti na Sud. Jer da mi je bilo ok s njim ne bi otišla. Upravo idem u policiju. Lažna vijest i informacija o mom nestanku. Ljudi se šprdaju na nečiju muku. To je moja stvar! Ja sam dobro i imam posao, smještaj. Pošteno radim. Javila sam se policiji i obavila razgovor. Telefonski sam razgovarala sa policajcem Harisom M. iz PU Srebrenik. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju, izjavila je Rumejsa.

Kako su prolazili dani, tako je Aldin tragao za svojom suprugom. Pronašao je na novom radnom mjestu sa novim ljubavnikom.

- Poručujem narodu da sam pronašao Rumejsu. Znam gdje je i uvjerio sam se kako radi kao konobarica u jednom restoranu. (Ne želim govoriti u kojem). Saznao sam da ima ljubavnika i da su u kontaktu i dalje. Pokušao sam da propričam s njom ali nije htjela.

Rekla mi je: Idi! Ne želim te vidjeti! Imam drugog i imam novi posao!

Otišao sam kući svom djetetu i obećao sebi da ću se boriti za svoje dijete i da joj nikada neću dati ni da je vidi ni da je čuje. Ostavila je mene i dijete radi drugog, radi posla koji ona voli da radi. Kad su joj važniji drugi od mene i našeg djeteta neka slobodno zaboravi na nas.

Vama hvala, i hvala svim ljudima koji su mi davali podršku i pomagali mi, kada je bilo najteže. Hvala svima od srca, izjavio je Aldin Mrkonjić piše Crna-Hronika.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana