12.2.2021. 8:19
Tinejdžerska zvijezda Tik Toka počinila samoubistvo
Dazharia Shaffer, na Tiktoku poznatija pod nikom Dee, počinila je samoubistvo u 18. godini.

Ovu informaciju potvrdili su i njeni roditelji na društvenim mrežama.

“Samo želim da zahvalim svima na ljubavi i podršci. Moja kćerka, nažalost, više nije sa nama, otišla je na bolje mjesto”, potvrdio je tužnu vijest u videu na TikToku otac Rahim Ala.

Također, izjavio je da je njegova kćerka imala probleme sa mentalnim zdravljem.

“Bila je moj mali najbolji prijatelj i nisam ni na koji način spreman da sahranim svoje dijete. Volio bih da je pričala sa mnom o stresu i o mislima o samoubistvu”- poručio je.

Dazharia Shaffer bila je iz Louisiane, imala je na TikToku 14. miliona pratitelja, a hiljade ljudi pratili su je na Yotubu i Instagramu. Dan prije potvrde da je preminula ona je na TikToku napisala: “Posljednji post”.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana