11.3.2022. 9:12
Najbolja beting platforma u regionu od sada i na tržištu BiH: Startao volcanobet.ba
“Na bolje se lako navići“ je slogan sa kojim je volcanobet krenuo u svoje osvajanje tržišta po zemljama regiona. Sam slogan nije puka marketinška poruka, već stvarni razlog popularnosti volcanobet online beting platforme.
U njenoj superiornosti, fantastičnim tehničkim performansama, atraktivnim bonusima, vanserijskom dizajnu i sjajnoj ponudi igara, već uživaju igrači u Bosni i Hercegovini. 

Na pitanje nije li velika smjelost usuditi se ući u tržišnu utakmicu po regionu sa gigantima ove industrije, odgovor iz volcanobet-a je bio jednostavan: „Naša platforma je gigant i zato joj igrači ostaju lojalni, jer već poslije prvog susreta sa njom znaju da su na mjestu neviđene zabave.“

Marketinška kampanja je već pokupila velike simpatije jer je personifikuju dvije velike glumačke zvijezde, legendarni Petar Božović kao „ujko“  i maestralni Nikola Kolja Pejaković kao nećak.



Volcanobet.ba je za sve novoregistrovane igrače za početak obezbijedio 10 besplatnih Wingo rundi, 10% CashBack-a na sve sportske događaje, kao i 20 besplatnih spinova na popularnoj EGT igri 5 dazzling hot.

Iz volcanobet.ba poručuju da oni koji se još nisu registrovali posjete njihovu stranicu i uvjere se u kvalitet, a i isto tako informacije o mnogobrojnim promocijama, pogodnostima i iznenađenjima mogu saznati na instagram stranici @volcanobet.ba.

Ono što zasigurno garantuju je to da će vam registracija na volcanobet.ba u potpunosti dočarati zašto se stvarno „Na bolje lako navići“.

Registruj se na volcanobet.ba!
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana