18.7.2020. 9:55
Evo kako je Zeničanin uprkos restrikcijama uspio putovati s bh. pasošem
Zbog pojave pandemije koronavirusa brojne su komplikacije u vezi s prelascima graničnih prijelaza.

Iako se za samo 24 sata granice otvore i onda opet vrlo brzo zatvore, a neke i dalje ostanu otvorene uz zbunjujuće uslove prelaska, dovitljivi Bosanci i Hercegovci i ovu situaciju iskoristili su za humor.

Jedan duhoviti Zeničanin napravio je kratki snimak u kojem pokazuje kako je uprkos silnim restrikcijama ipak uspio putovati.

Naime, on je prikazao putovanje u Kakanj s biciklom, zatim pješice na Bistričak, tu je i organizirani odlazak na dženazu, ali i odlazak na more u Neum.


 




(Nermana Crnčalo)

 
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana