7.6.2022. 9:37
Zadovoljavala ga usred vožnje pa se sudarili sa drugim vozilom
Policiji nije bilo teško utvrditi okolnosti incidenta budući da je par bio djelomično gol, a on ranjen u intimnom predjelu tijela

Neidentificirani par iz Fort Lauderdalea na Floridi prebačen je u bolnicu nakon što se u svom terencu sudario s dostavnim vozilom tvrtke FedEx.

Do nesreće je došlo u četvrtak oko 19 sati, a policiji nije bilo teško utvrditi okolnosti incidenta budući da je par bio djelomično gol, a on ranjen u intimnom predjelu tijela.

Ubrzo je nedvojbeno utvrđeno da je vozača njegova partnerica oralno zadovoljavala usred vožnje, a Daily Mail prenosi da je žena zamalo odgrizla muškarčev penis u trenutku kada je došlo do sudara.

U dostavnom vozilu nalazili su se vozač i dvoje suputnika, a pretrpjeli su lakše ozljede.

Lokalni mediji u međuvremenu nisu izvijestili o tome koliko su posla imali liječnici, a nije rečeno niti jesu li eventualno podignute kakve optužnice, prenosi Net.hr.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana