20.3.2024. 20:50
U jezeru pronađena misteriozna "vanzemaljska" jaja
U jezeru u Oklahomi primijećena su misteriozna jaja, koje su ubrzo osvanula na mrežama i izazvala zbunjenost.

Odjeljenje za zaštitu divljih životinja Oklahome podijelilo je fotografije ovih bizarnih pojava koje su pronađene u jezeru McGee Creek, u objavi na Facebooku koja je postala viralna.

"Ukoliko se vozite čamcem po McGee Creeku možda ćete primijetiti ove čudne loptice nalik na žele kako vise sa potpljenih grana drveća", napisali su u objavi.


Ove neobične strukture zaprepastile su ljude na Facebooku koji su ih poredili sa vanzemaljcima i godzilama.

"Šta je ovo, invazija vanzemaljaca?", doveo je u pitanje jedan zgroženi korisnik, dok se drugi našalio da su to "Godzilina jaja".

"Sve što mogu da zamislim je da sam ga dodirnuo ili da je to dotaklo mene dok sam bio u vodi. Izbezumio bih se“, izjavio je treći.

(Ajdin B.)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana