3.3.2021. 11:51
Branislava Rakonjac: „Od stresa prvo strada štitna žlijezda,a i dijabetes može nastati kao posljedica stresnog načina života“
Doba u kome živimo označava se kao doba stresa, iako je on oduvijek vjerni pratilac čovjeka, a o tome kako se boriti sa stresom za portal Source.ba govorila je Branislava Rakonjac, doktorica alternativne medicine.
Branislava Rakonjac je osnivač i direktorica Centra tradicionalne i alternativne medicine. Od djetinjstva je zaljubljenik u ljekovito bilje. Cijeli svoj život je njegovala ljubav prema ljekovitom bilju pa je tu ljubav prenijela i na svoju porodicu.

Kroz dugogodišnji rad i iskustvo, pomogla je mnogim ljudima sa svojim čajevima, melemima, tinkturama i sirupima. Izdala je knjigu o bilju pod nazivom “Produžite svoj život, ostanite mladi i zdravi uz bilje”. 

Dobitnica je mnogih nagrada za svoj rad i svoje proizvode, a posljednje u nizu je priznanje „Plaketa Grada Sarajeva“. 

Novinar: Saliha Rokša
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana