22.5.2022. 9:35
Evropska konferencija o hidžami danas u Sarajevu
Druga Evropska konferencije o hidžami pod nazivom "Practicing Hijama - Towards Universal Standartization" bit će održana 22. maja 2022. u Sarajevu.

Predavači na konferenciji će biti profesori s medicinskih fakulteta iz Velike Britanije, Turske i Egipta, a on-line će se javiti profesori iz Kine, Kanade, Bahreina i Indonezije.

Konferenciju organiziraju Udruženje "Zdravlje Bosne - Healthbosnia" i Udruženje Integrativne medicine u BiH, u saradnji s International Group for Studying Hijama, najavljeno je. 



(Fena / Aldina R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana