14.9.2016. 12:47
0
B2B BiH: Vrijeme je za nove poslovne trendove
B2B BiH digitalna business web platforma putem inovativnih IT alata povezat će kompanije u B2C (business – to – consumer) i B2B (business – to –business) segmentu, u realnom vremenu i omogućiti suvremena i moderna rješenja za povećanje prodaje i stvaranje idealnih marketinških prilika i aktivnosti.

Sam koncept projekta predstavljen je 21.04.2016. godine u Hotelu Europe u Sarajevu pred predstavnicima 100 najvećih bh. kompanija, kao i brojnim medijima.

Koristeći najnovije IT alate i trendove u svojoj strukturi B2B BiH će bh. kompanijama ponuditi novi pristup i olakšati komunikaciju sa svim ciljnim grupama u realnom vremenu, a svojim novim i sadašnjim kupcima i klijetnima omogućit će lakši i jednostavniji način dolaska do novih, svježih i pravovremenih informacija iz kompanije i njenih brandova. 

ADVANCED BUSINESS SEARCH, News Feed innovative, Direct communications, HR – Human Resources..., neki su od alata koji čine strukturu platforme.

Najveće bh. kompanije podržale su B2B BiH i opredjelile se za NOVE POSLOVNE TRENDOVE, a srednje i male kompanije već uveliko slijede taj put.

Kompanije svoje BUSINESS PROFILE mogu registrirati na www.b2bbih.ba kako bi se pronašli na platformi sa početkom njenog rada.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.