7.12.2016. 13:22
3
Hadžifejzovićeva najava Cetralnog dnevnika: Šprajca ću našprajcat u petak, minuta pedesetak, a Jovanovića, tv maskotu, u subotu...
U sinoćnjoj emisiji RTL Danas Zoran Šprajc je stao u zaštitu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, te poslao poruku Senadu Hadžifejzoviću da je duhovit kao stećak, a lijep kao Trump.

Ko god poznaje Senada Hadžifejzovića i njegov rad bio je siguran da Senad Zoranu neće ostati dužan, te da će mu odgovoriti na te (ne)duhovite izjave i poruke. 

I zaista, nije bilo potrebno puno čekati na to, jer danas je Hadžifejzović, na njemu svojstven način najavio Centralni dnevnik, gdje kaže:

''Šprajca ću našprajcat u petak, minuta pedesetak, a Jovanovića, tv maskotu, u subotu...''

Inače, za one koji nisu upoznati, sadašnji Zoran Šprajc se zapravo prezivao Jovanović, ali je iz ''nekih'' razloga promijenio prezime, odnosno uzeo prezime od supruge.

Svoju najavu za Centralni dnevnik, Hadžifejzović je upotpunio objavljivanjem pjesme od Divljeg Kestena ''Zorane''

(Amila Alijagić)
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.