11.8.2017. 10:16
0
Dobitnici nagradne igre Mastercard-a i Binga „Doživjeti, ne samo gledati“ uskoro na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala
Tokom mjeseca jula u Bingo trgovinama organizovana je nagradna igra kompanije Mastercard „Doživjeti, ne samo gledati“ koja je za cilj imala nagraditi najsretnije korisnike Mastercard kartica koji su kupci Binga.

Glavna nagrada je odlazak na ovogodišnji Sarajevo Film Festival i to ne bilo kako- 2x vikend za dvoje uz potpuni ugođaj s filmskim zvijezdama i šetnju crvenim tepihom. 

Sretne dobitnice ovog neprocjenjivog iskustva su Gordana Marinković iz Banja Luke i Dženana Osmanović Dautović iz Tuzle, a drugo-rangirani koji su osvojili Samsung Galaxy Tab4 tablete su : Jelena Nikić, Krstina Majstorović, Fahrija Nalić i Nedžad Halilović. 

Saradnja Binga i kompanije Mastercard traje već dvije godine čime ova dva velika brenda svojim kupcima/korisnicima omogućuju nezaboravna iskustva.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.