25.2.2018. 17:00
1
Bošnjački pokret ponudit će svog kandidata za člana Predsjedništva BiH: Hoće li to biti Sejfudin Tokić?!
FOTO: Depo.ba
Glavno vijeće Bošnjačkog pokreta, na prijedlog Programskog vijeća a nakon široke konsultacije sa članstvom, donijelo je odluku o učešću te političke organizacije na općim izborima za Predsjedništvo BiH.

U saopćenju za javnost ističu da će izbori članova državnog Predsjedništva u oktobru ove godine imati posebnu važnost za budućnost BiH i bošnjačkog naroda imajući u vidu nadležnost tog organa države BiH u oblasti vanjske politike, sigurnosti i komandovanja Oružanim snagama BiH, budžeta i finansija te predstavljanja države BiH.

- Bošnjački pokret će na bazi programskog dokumenta Prijedloga nove bošnjačke politike ponuditi na izbornoj listi svog kandidata za člana Predsjedništva BiH - saopćio je Bošnjački pokret.

(Fena / Haris Ahbabović)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.