5.3.2021. 18:59
0
Vukanović: Nijednog Sarajliju ne ugrožava nijedan Srbin, nijedan Trebinjac ne živi loše zbog Bošnjaka
Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, u Danu uživo na N1 komentarisao je aktuelnu političku zbilju u BiH i oba njena entiteta. Uputio je mnogo teških riječi vladajućoj strukturi u Republici Srpskoj, pohvalio rad Draška Stanivukovića, a govorio je i o tome šta jeste, a šta nije patriotizam danas u BiH, prenosi N1.

On je u uvodu pohvalio dosadašnji rad Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, jer je “udario zmiju u glavu”. Komentarisao je njegov susret sa Radovanom Viškovićem, premijerom RS.

“Moram da ga pohvalim, prijatno me iznenadio, jer je udario zmiju u glavu. Pokrenuo je pitanje kriminala Mileta Radišića, kuma Milorada Dodika, za nelegalne objekte i najave da će istražiti park gdje su izgrađene sporne zgrade i opran novac. Podrška Drašku i njegovom timu. Vidjeli ste šokantne podatke, da su neki ministri plaćani kao pjevači”, kazao je Vukanović, koji je dodao da Stanivuković želu napraviti nešto za Banjaluku.

“Vlada RS je neiskrena u odnosima, pokušat će da opstruišu gradonačelnika, obarajući budžet, predlagajući mjere… Višković se ništa ne pita, on izvršava naređenja Milorada Dodika, a Dodik sa sastankom želi da ublaži reakcije javnosti”, istakao je gost N1.

Vukanović smatra da je opasan svaki sastanak opozicije i vlasti.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.