24.3.2021. 21:40
0
Gasal-Vražalica prozvala Konakovića: Dok je Srdić bio u NiP-u nije bilo relevantno gdje mu supruga radi a sada jeste
Maja Gasal-Vražalica, bivša zastupnica DF-a u prošlom sazivu državnog Parlamenta, oglasila se večeras na Facebooku povodom današnjih dešavanja na sjednici Gradskog vijeća Sarajeva.

Gasal-Vražalica se osvrnula na ulogu Srđana Srdića, bivšeg člana NiP-a, koji je danas podržan od Kluba SDA u borbi za predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva.

- Onda je kao problem Srđan koji je zaposlen i čija supruga zaposlena ne znam ni ja gdje, ali valjda u režiji suprotnog tabora, a oni su bili oboje zaposleni, u istoj režiji, i kad je osvanula slika Konakovića i Srdića sa naslovom o jačanju stranke s novim kadrovima ili tako nekako, kazala je Gasal-Vražalica.

Bivša DF-ova zastupnica kaže su tada neke stvari bile irelevantne, a sada su odjednom postale relevantne.

- Tad informacija o njemu i njegovoj supruzi nije bila relevantna. I onda je taj isti završio na listi NiP-a Novo Sarajevo, preskočio ih sve kao u bajci pred spavanje, opet u nečijoj režiji i eto sad problem, napisala je Gasal-Vražalica.

Za kraj je dodala da nisu baš svi građani "tokmaci i dementni".

- Pa, on je tu gdje jest bas zahvaljujući NiP- listi i nismo baš svi tokmaci niti dementni, zaključila je Gasal-Vražalica.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.