16.5.2022. 9:38
0
"Remake utakmice FK Željezničar i FK Sarajevo" podržala i Općina Stari Grad
Općinski načelnik mr.Ibrahim Hadžibajrić i predsjednik udruženja Pomozi.ba Elvir Karalić potpisat će Ugovor o o finansijskoj podršci humanitarnom projektu Udruženja Pomozi.ba “Remake utakmice FK Željezničar i FK Sarajevo” koja će se održati 08.juna, 2022. godine.

Ova utakmica zamišljena je kao remake utakmice koja se odigrala 02.maja 1996. godine i bila prva utakmica na stadionu Grbavica nakon ratnih dešavanja, a igrat će svi igrači koji su igrali i 1996. godine. Općina Stari Grad Sarajevo otkupit će 1.000 ulaznica za ovu fudbalsku utakmicu.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe, tačnije u Fond “Sportisti za život” koji je osnovao Edin Džeko zajedno sa Udruženjem Pomozi.ba, a iz kojeg se uplaćuju sredstva potrebna za liječenje oboljelih bh građana.

Potpisivanje ugovora najavljeno je za danas, 16.maja, 2022. godine u 13:00 sati.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.