8.8.2022. 17:50
1
Automobil zagrebačkih registarskih oznaka parkiran uz spomenik borcima Armije RBiH na Koševu
Problemi parkiranja u Sarajevu su svakodnevnica, a mnogi pokušavaju na lakši način da dođu do svoje lokacije time kršeći brojne propise.

Na jedan takav slučaj u MZ Koševo II je ukazala građanka Sarajeva, gdje je jedno vozilo zagrebačkih registarskih tablica parkirano tik uz Spomen obilježje poginulim pripadnicima Armije RBiH.

- Svaki dan se susrećem sa problemima parkiranja u MZ Koševo II. Ovaj današnji je vrhunac. Interesuje me da li ovako parkiraju u Hrvatskoj? Auto je parkirano tik uz Spomen obilježje poginulim pripadnicima Armije BiH. Na vratima se vidi i kojoj firmi pripadaju, na žalost nisam uspjela naći na Google. A šta policija radi po pitanju ovog i ostalih parkiranja? Jednostavno se ne pojave kad ih pozovete. Ovo je jedna velika sramota - napisala je građanka Sarajeva.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.